top of page

La Blanquesta està embarassada!


Plantada de la Trobada Gegantera de la Llagosta 2016. Fotografia: Angela Albiol

El passat diumenge 13 de març la Colla Gegantera de la Llagosta va celebrar la seva 7ª Trobada Gegantera. La trobada va començar a dos quarts de deu del matí amb la plantada de gegants i capgrossos a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Després d’esmorzar i uns bons estiraments va arrencar la cercavila pels carrers llagostencs, a prop de les onze i mitja. Cap a l’una del migdia, i després d’una bona cercavila pel poble, la comitiva va arribar a la plaça d’Antoni Baqué, on va haver la Picada de Gegants i el final de festa.

Durant la trobada d’enguany, la colla local va anunciar que la seva geganta, la Blanqueta, està embarassada d’una nena. El naixament de la gegantona està previst per al setembre, coincidint amb la Festa Major. La ciutadania podrà triar el nom i el disseny d'aquesta nova figura dels gegants de la Llagosta. L'anunci l'ha fet el cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, durant la celebració en el marc de la programació d'actes de les festes de Sant Josep.

‘’La geganta de la Llagosta, Blanqueta, està embarassada d’una gegantona!’’

En la trobada gegantera han participat un total de 10 colles geganteres: Botafocs de Castelló (País Valencià), Fraga (Franja de Ponent), Canovelles, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, el carrer Princesa de Barcelona i la Llagosta. A última hora, ha estat baixa la colla dels gegants de Santa Coloma de Gramenet.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Foto-Club de la Llagosta, Rems i el Club Esportiu Fondistes del municipi. A de més, durant la jornada, l’assosació local Rems ha recollit material d’higiene personal i de neteja de la llar per a les famílies de la Llagosta.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
bottom of page