top of page

Llinars tornarà a tenir la presència dels Ibers!


Motllos dels nous gegantons. Fotografia: Colla Gegantera ''La Patufa'' de Llinars del Vallès

Dos nous gegantons ibers recordaran part de la història del municipi

Setmanes abans de la celebració de la X Fira del Món Geganter a Llinars del Vallès, la Colla Gegantera ‘’La Patufa’’ estrenarà noves figures. Durant la Festa Major del municipi llinassenc, que es celebrarà del 7 al 11 de setembre, s’estrenaran dos nous gegantons, que farà que els nens i nenes de la colla que els ballaran, sentin que tenen una tasca més a colla i una responsabilitat.

La construcció d’aquests gegantons s’està produint al taller Drac Petit de Terrassa a mans de Jordi Grau. La vestimenta de totes dues figures seran obra de la modista mataronina Gemma Malé. Les figures que tindran accessoris representatius dels ibers amb un toc infantil, seran d’alçadades diferents perquè puguin ser portats per els nens i nenes de la colla de diferents edats compreses entre 4 i 14 anys.

Els gegantons amb temàtica iber, recordaran el poblat iber que hi va haver a la serralada del Montnegre i al corredor al territori de Llinars del Vallès, i seran una de les figures noves que es presentaran a la Fira del Món Geganter que es celebrarà en aquesta població.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
bottom of page